За да предоставяме услугите си по - добре този сайт използва "Бисквитки". OK

ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ
Нямате добавени продукти!
ДОБРЕ ДОШЛИ! ПРЕДЛАГАМЕ ВИ ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ
HD КАМЕРИ И ВИДЕОРЕКОРДЕРИ ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ!

Условия за Ползване

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
 
ВНИМАНИЕ!
Моля внимателно прочетете тези условия, преди да използвате този уеб сайт. Ако използвате този уеб сайт се счита, че приемате и сте съгласни с тези условия. Ако НЕ ПРИЕМАТЕ тези условия, моля не използвайте този уеб сайт.
 
Конфиденциалност на данните
 
HD-videonabludenie.com гарантира конфиденциалност на личните данни на своите клиенти, декларирайки, че те няма да бъдат използвани за различни от предназначението си цели, а именно:
- Установяване на контакт с клиента при уточняване подробности около поръчката и начините за нейната доставка и заплащане;
- Личните данни, предоставени от клиента, се използват от служителите на фирмата и за издаване на фактура и гаранция за закупения продукт.
 
Рекламация
 
Рекламации относно закупени от HD-videonabludenie.com стоки се приемат, ако те са направени своевременно, като фирмата се ангажира с вписването им в съответния регистър според член 127, ал.2 от ЗЗП.
 
 
Права и отговорности на страните
 
Материалите на този сайт не могат да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел.
Някоя от информацията, публикувана в този сайт е възможно да се отнася до продукти или услуги, които не се предлагат и не са достъпни в момента. За повече информация за наличните продукти, се свържете с нас на посочените координати за контакти.
 
Препратки към други Web сайтове, собственост на трети лица
 
Наличните препратките от този Сайт към Web сайтове, собственост на трети лица са предоставени единствено и само за Ваше удобство. Ако използвате тези препратки, Вие ще излезете от този сайт. HD-videonabludenie.com не контролира тези сайтове и не поема никаква отговорност за никой от тях или тяхното съдържание. При посещението си в някои от тези сайтове, Вие правите това изцяло на своя отговорност и на свой риск.
 
Препратки към този Сайт
 
Вие можете да създавате препратки към този Сайт от други сайтове, но само след като приемете условия на
 
HD-videonabludenie.com. За повече информация по този въпрос, моля да се свържете с нас на посочените координати.
 
Сайт с връзка към Web сайта на HD-videonabludenie.com:
• Може да сочи към съдържание на hd-videonabludenie.com, но не и да го копира.
• Не трябва да създава рамки на браузъра или граници около съдържанието на hd-videonabludenie.com.
• Не трябва да посочва неявно, че hd-videonabludenie.com налага или препоръчва него или продуктите му.
• Не трябва да представя погрешно отношенията си с hd-videonabludenie.com.
• Не трябва да дава невярна информация за продуктите или услугите на hd-videonabludenie.com.
• Не трябва да използва логото на hd-videonabludenie.com без разрешение.
• Не трябва да съдържа информация, която може да се определи като неподходяща, обидна или спорна, а само информация, подходяща за всички възрастови групи.
 
Търговски марки
 
Всички използвани имена, знаци и символи на продукти, публикувани в този сайт са търговски марки или са защитени от авторското право, които са притежание на техните собственици.
 
Мнения за стоки
 
В страниците на този интернет сайт е предвидена възможност потребителите да публикуват мнения относно предлаганите стоки. hd-videonabludenie.com не поема по никакъв начин и при никакви обстоятелства отговорност за верността на публикуваната информация и коректността и отговорността на потребителите, публикували мненията. Отговорност за верността на публикуваната информация се носи изцяло от потребителите, които са публикували информацията. hd-videonabludenie.com си запазва правото да изтрива мнения, които не са по темата или не са на Български език.
 
Общи бележки
 
hd-videonabludenie.com управлява този сайт от офисът си в Пловдив, България. hd-videonabludenie.com не декларира, че материалите или услугите в този сайт са подходящи или достъпни извън България и съответно достъпът до тях от територии, където съдържанието им е незаконно. hd-videonabludenie.com може да променя тези Условия по всяко време, като след промяната актуализира датата на публикация. През известен интервал от време ние Ви препоръчваме да посещавате тази страница, за да преглеждате актуалните в момента Условия, защото те са обвързващи за Вас.
 
Последна актуализация: 05.01.2015г.
 

 

Back to Top