За да предоставяме услугите си по - добре този сайт използва "Бисквитки". OK

ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ
Нямате добавени продукти!
ДОБРЕ ДОШЛИ! ПРЕДЛАГАМЕ ВИ ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ
HD КАМЕРИ И ВИДЕОРЕКОРДЕРИ ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ!
складова програма 2017
Складова Програма
Работа с неограничен на брой складове / дистрибутори

КАМЕРИ НА ПАСАРЕЛКИТЕ В СМИРНЕНСКИ И ПРОСЛАВ - Видеонаблюдение

Пасарелките при прелеза „Модър – Царевец“ и в квартал „Прослав“ ще се сдобият с видеонаблюдение. Причината са честите вандалски прояви на съоръженията. Всяка сутрин те осъмват с различни надписи или изпочупена техника. Решението бе взето след среща с директора на Второ районно управление на полицията Димитър Балев и директора на НКЖИ – Пловдив инж. Гошо Къчков.
 
Тримата огледаха съоръженията и уточниха детайлите по поставянето на видеонаблюдението. Предвижда се да се поставят камери, с които да се следят денонощно в реално време както самите пасарелки, така и пътищата около тях. За целта ще бъдат монтирани камери с висока резолюция.
 
Припомняме ви, след серия от вандализъм преди време асансьорен сервиз вдигна ръце и се отказа от договор за поддръжка на въпросния обект. Тогава майки с колички и трудно подвижни хора останаха блокирани в Прослав и Смирненски заради неработещи асансьори на пасарелките. 
 
Наш репортер се свърза с институцията, поддържаща асансьорите. От там ни разказаха, че проблемите се крият в недоброжелателни граждани. Те всячески са саботирали работата на механичното съоръжение в Прослав - вандали са заливали таблата с вода, вадели са копчета, чупили са части.
 
От фирмата се отзовавали по 4-5 пъти на седмица, за да поправят асансьора в Прослав. След серията от вандализъм сервизът вдигнал ръце и се отказал от договор за поддръжка, който включва и двете пасарелки.
 
След няколко разговора с НЖКИ от сервиза са склонили да подпишат нов договор с условието, че на проблемната пасарелка в Прослав да се постави СОТ и камери за наблюдение.
 
Източник : http://trafficnews.bg

Публикувано на: 27.03.2017

Коментари (0)

Напишете коментар
Вашето име:

Email адрес:


Коментар: Забележка: HTML код не се визуализира!

Въведете кода:

Back to Top
LOG FILE COULD NOT BE WRITTEN